top of page

Diensten

Dressuurlessen

Graag ga ik samen met u op zoek naar de juiste manier om de opbouw van de correcte spieren bij uw pony/paard te stimuleren. Alles begint steeds bij een sterke & stabiele basis. Hierop bouwen we dan verder naar moeilijkere en geavanceerdere oefeningen.

 

Op deze manier zal u merken dat het paard veel beter beweegt en beter zijn lichaam zal gaan gebruiken. Geen enkele uitdaging zal jullie dan nog in de weg liggen.
 

We bespreken samen jullie doelen & werken hiernaar toe met veel tijd & geduld. Op deze manier kan u samen met uw paard/pony groeien & het gewenste resultaat bereiken!

10360590_749442675096151_2120120937_o.jp

Springlessen

IMG-20210509-WA0000_edited.jpg

De allereerste keer een kleine sprong maken of wilt u graag werken aan rust & techniek tijdens het rijden van uw parcours? Dan help ik u hier graag bij! 

We vertrekken ook hier terug vanuit de basis. Als ons basis dressuurwerk & springwerk goed zitten, bouwen we rustiger op naar wat hogere oefeningen & technische uitdagingen!

Trainingen op verplaatsing, begeleiding op wedstrijd, ... Noem maar op! Laat me weten waar ik u kan bijstaan & dan is alleen nog maar  'the sky is the limit'.

Grondwerk

Waar het allemaal begint... is de kennismaking met uw paard op de grond. Wat hierna volgt is gebaseerd op vertrouwen tussen paard & ruiter. Of je nu een gepassioneerde springruiter bent of die net iets te onzekere dressuurruiter, in beide gevallen kan u ook vanop de grond al zoveel bereiken.

Schriktraining, flexibiliteitsoefeningen, gewenning voor het jonge paard,... Er zijn zoveel mogelijkheden om ook naast het paard oefeningen op te nemen tijdens de trainingen. De eerste stapjes richting het zadelmak maken of leer uw paard hoe hij meer dat achterbeen onder hem moet zetten. Met enkele simpele extra's kan u heel wat meer gaan bereiken!

P1070241_edited.jpg

Training

IMG-20210512-WA0001.jpg

Hulp nodig bij het zadelmak maken? Of heeft u tijd te kort & wilt u graag dat ik uw paard/pony doorrijd? Dan help ik u met veel plezier verder! Laat me gerust weten waarmee ik u van dienst kan zijn!

bottom of page